3L Education
 
IMG_0730.png

3L Education - Lifelong learning -tarjoaa Elinikäisen oppimisen mahdollisuuksia seminaarien ja pitkien koulutusten muodossa kiinteistö- ja rakennusalan johdolle ja asiantuntijoille - tutustu tarjontaamme!

Kurssiesitteet löydät sivun alareunasta!

Rakennuttaminen - Pätevöittävät rakennuttamisen valmennukset

Vuoden 2019 rakennuttamisen koulutusten teemana on korjausrakennuttaminen ja alue- ja kiinteistökehittäminen. Infrassa kulkevat rinnakkain sekä uudis- että korjausrakennuttamisen teemat että myöskin aluekehittäminen.

FISEn hyväksymät korjausakennuttamisen valmennusohjelmat – RAP ja RAPS - antavat monipuolisen ja tukevan pohjan rakennuttamisen ammattilaisiksi aikoville kaikille eri rakentamisen osapuolille yksityisellä kuin julkisella sektorilla.-seuraavat ohjelmat alkavat maaliskuussa 2019. 

Valmennusten 2019 aloitusaikataulut:

Korjausrakennuttajan ja infrakennuttajan valmennusohjelma  RAP 2019

RAP -tason valmennus käynnistyy 25.–26.3.2019

Korjausrakennuttamisen ja kiinteistökehittämisen ohjelma -Vanhemman rakennuttajan valmennus RAPS 2019

-infra, aluekehittäminen, korjausrakennuttaminen ja kiinteistökehittäminen

aloitusjakso 21.-22-3-2019 - koulutuspaikka Espoo

 

 

Menestyksen konseptit kiinteistö- ja rakennusalalla

10 pv + opintojakso Bostonissa

Aloitusjakso huhtikuu 2019
Ohjelma soveltuu soveltuu julkisen sektorin, yksityisen sektorin ja palveluyritysten johdolle ja asiantuntijoille 

Ohjelma on hyväksytty johtamiskoulutukseksi RAKLIn KJs;n sertifiointia haettaessa15 op Esite ja aikataulu ilmestyy tammikuun 2019 alussa.                                                          

Tulevaisuuden oppimisympäristöt  - seminaarisarja jatkuu maaliskuussa kouluverkko workshopin merkeissä sekä kuun loppupuolella seminaari KORJATA VAIN PURKAA MITÄ TEHDÄ VANHOILLE JULKISILLE RAKENNUKSILLE

Varaa aikataulustasi 11.-12,4,2019 -Livable city Helsinki, Developing Built Environment -seminaari tuo useita kokeneita ulkomaisia puhujia - Lontoosta, New Yorkista ja Amsterdamista - teemoina kaupunkikehittäminen, kestävä kehitys, liikenne, uudet työympäristöt ja työn tekemisen tavat, uudet oppimisympäristöt kampuskehittäminen ja tulevaisuuden asuminen

Työympäristöjohtaminen Workplace -seminaarisarja - aloitus maaliskuu - 5 seminaaria kerran kuussa-työympäristökehittäminen teoriassa ja käytännössä
 

Opintomatkoja 2019:

Excursions:

Singapore huhtikuu 2019

Toukokuussa 2019 on tulossa opintomatka New York - Boston 

New York-Boston May 2019

Räätälöityjä pienryhmämatkoja (6-8 henkilöä) tullaan toteuttamaan useampaan kohteeseen seuraavan vuoden aikana. Soveltuu esim. hyvin yrityksen johtoryhmille.

Kysy lisää Pirjo Honkaniemi, puh. 0500 703 884.

Lue myös elokuun Pirjon blogi alhaalta.

 

3L EDUCATION oy

LIFELONG LEARNING

3L Education tarjoaa kiinteistö- ja rakennusalan ylimmälle ja keskijohdolle sekä asiantuntijoille elinikäisen oppimisen mahdollisuuksia rakennetun ympäristön useasta näkökulmasta – suunnittelusta toteutukseen ja johtamiseen. Tavoitteena on luoda mahdollisuuksia alan kehittymiseen ja kehittämiseen suomalaisen ja kansainvälisen asiantuntijaverkoston voimin. 3L Educationin yhteistyökumppaneita ovat Toptrainers Finland Oy ja Suomen Kuntatekniikan yhdistys.


Tarjoamme yliopistotasoisia pitkiä koulutusohjelmia, seminaareja, 
yrityksille räätälöityjä ohjelmia ja opintomatkoja rakennetun ympäristön kehittämisen eri
sektoreilta 30 vuoden kokemuksella.

Luennoitsijamme ja asiantuntijamme edustavat sekä kansainvälistä että suomalaista alan huippua. Teemme lisäksi tiivistä yhteistyötä yliopistojen kanssa sekä Suomessa että kansainvälisesti. Suomalaisten luennoitsijoiden lisäksi meillä on luennoitsijoita muun muassa Yhdysvaltojen, Iso-Britannian ja Alankomaiden yliopistoista sekä yrityksistä. 

 

 

IMG_0863.png

TOIMITUSJOHTAJA

PIRJO HONKANIEMI

Toimitusjohtajana ja koulutusten suunnittelusta vastaavana toimii Pirjo Honkaniemi, jolla on pitkä kokemus koulutussuunnittelusta rakennetun ympäristön parissa muun muassa Teknillisen korkeakoulun täydennyskoulutuskeskuksesta ja Kiinteistöalan koulutuskeskuksesta.

Pirjo Honkaniemi on toiminut Suomessa pisimpään pätevöittävien rakennuttajakoulutusten suunnittelijana sekä tuonut Suomeen jo 15 vuotta koulutusta työympäristön kehittämisestä. Honkaniemi sai vuoden 2015 toimitilajohtajan palkinnon. Palkinnon saajaa kiiteltiin erityisesti yhteistyön rakentamisesta kansainvälisten huippuyliopistojen kanssa. 

Pirjo sai tammikuussa 2017 tunnustuksen pitkäaikaisesta työstään Aulangolla, RAKLIN Rakennuttajapäivillä, jolloin hänelle myönnettiin vuoden  2016 Rakennuttajapalkinto.  Palkinnon perusteltiin mm. seuraavilla asioilla:

Honkaniemeä kiiteltiin aktiivisesta otteesta erityisesti rakennuttamisen koulutuksen kehittämisessä ja aidosta yhteistyöstä ja mielenkiinnosta asiakkaita kohtaan. Hän on on elänyt ajassa ja tuonut esille jatkuvasti uusia asioita ja innovaatioita, joilla alan koulutusta on voitu kehittää.

Yhteistyö sekä kotimaisten että ulkomaisten verkostojen kanssa on ollut vahvaa ja  sen kautta on tuotu Suomeen uusia ideoita mm. työympäristökehittämisen koulutus, joka aikoinaan sai alkunsa MIT:sta Bostonissa. Vahva yhteistyö kansainvälisiin verkostoihin jatkuu ja se tuo mahdollisuuksia taas uusiin innovaatioihin.